marți, februarie 07, 2012

Pizza cu bacon si sunca

INGREDIENTE 
Aluat: Dintr-un kg de faina va iese o coca cam pentru 3 tavi de aragaz de pizza nu foarte groase,sau daca va place aluatul mai subtire ,atunci vor iesi 4 tavi
1 kg faina
2 cani apa calda
un cub drojdie 50 gr
2 lingurite zahar
4-5 linguri ulei
o lingurita sare
Punem faina in castron.Facem o gaura in mijloc si punem apa calda in care am dizolvat drojdia cu zaharul.Adaugam uleiul,sarea si amestecam cu lingura,apoi cu mana framantam bine.Lasam sa creasca la loc cald.
Mai avem nevoie pentru umplutura de:
ciuperci proaspete
ardei gras
bacon
sunca de praga
cascaval
ceapa
Sos:
pasta de tomate 5 linguri
2-3 linguri ulei de masile
2 linguri zahar
o lingurita sare
o lingura busuioc
 Amestecam ingredientele si va iesi un sos mult mai bun decat ketchup-ul ala cumparat plin de prosti

Intindem aluatul pe masa de lucru,tapetata cu faina ,puteti face orice marime,in orice tava .Il punem in tava unsa cu ulei,iar deasupra punem sos,cascaval,sunca,bacon,ciuperci,ardei gras ,ceapa si orice altceva mai doriti sa puneti
Dam la cuptor,la foc mare pentru cateva minute,pana cascavalul este topit si aluatul crocant




3 comentarii:

  1. mmmmmm foarte delicioasa am facut si eu azi dar nu am lasat coca sa creasca sper sa nu afecteze cu ceva:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se intampla nimic grav ca nu ai lasat sa creasca aluatul..dar data viitoare sa il lasi :)
    Pofta buna :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...