Cine zice ca mielul se mananca doar de Paste? Eu zic ca e bun oricand :) mai ales o ciorbita cu bors proaspat,cu smantana si ceapa mmm :)
INGREDIENTE:
tot ce se poate pune la ciorba de la miel,capatana,gat,coada,coaste,picioare,etc
morcov
telina
ardei gras
ceapa
orez
bors
sare
piper
leustean
putin delikat de legume
un ou sau fara ou,doar ca oul o face mai alba
Punem la fiert oasele de miel.Eu dupa ce da in clocot ,arunc apa,le spal si le pun din nou la fiert.
Le las sa fiarba pana sunt aproape fierte si fragede,apoi pun legumele ,sare,piper si delikat si las sa fiarba pana fierb si legumele.Adaug orezul,bors .ou batut si la sfarsit leustean.
Servim neaparat cu smantana si ceapa sau ardei iute :)
Pofta buna
mmmmmmmmm o bunatate abia astept sa mananc
RăspundețiȘtergere