Piscoturi 57 bucati dar acum depinde cat de mare vreti sa il faceti,300 gr cafea facuta,racita si amestecata cu zahar dupa gust si estenta de rom sau migdale
Crema mascarpone
o cutie crema mascarpone,2-3 galbenusuri,5 -7 linguri de zahar,frisca 200-300 gr
Se mixeaza bine intr-un castron crema mascarpone.Separat de freaca bine bine galbenusurile cu zagarul.Amestecam crema mascarpone cu galbenusuriele si cu frisca batuta bine.Dam la rece pana ii vine randul :)
Creama de ciocolata
Se mixeaza bine cremele impreuna cu laptele rece(vezi instructiunile de pe ambalaj)PENTRU ORNAT- cacao si frisca
Pregatim o tava.Strecuram cafeaua sa nu ramna zat,o amestecam cu doar putin zahar sa o lasam mai amara,adaugam estenta de migdale sau rom.Luam piscoturile si le trecem repede prin cafea si le asezam pe tava.Nu lasati prea mult piscotul in cafea pt ca se va inmuia prea rau.Dupa ce am pus un strat de piscoturi,punem un rand de crema mascarpone,punem iar un strat de piscoturi,crema de ciocolata,iar piscoturi si mascarpone,Peste mascarpone pudram cu cacao.Foarte buna combinatia asta de piscoturi cu mascarpone si crema de ciocolata :)
Incercati si daca nu va place il mananc eu :))))
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu