INGREDIENTE
6 ciuperci mari
o ceapa
2-3 catei de usturoi
sare
piper
putin ulei
2 linguri mari de smantana grasa
6 felii de cascaval pentru pus deasupra ciupercilor si inca 2 felii de cascaval pt umplutura
3 felii de sunca de praga putin mai groase
Pentru inceput taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic.Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa.Calim putin,apoi adaugam toate piciorusele ciupercutelor,tocate si ele.Punem dupa gust,sare si piper si lasam pana se rumenesc putin.Punem umplutura intr-o farfurie si adaugam smantana si 2 felii de cascaval taiat cubulete.Amestecam bine si uplem 3 ciuperci cu acesta compozitie.
Celalalte 3 ciuperci le asezonam cu sare si piper si le umplem cu sunca de praga taiata cubulete.
Deasupra punem cate o felie de cascaval si le dam la cuptor.
Serviti calde :)
Pofta buna
Imi plac retetele pentru ca desi am 13 ani fac chiar si tocana ,,,,,singura,,,,,
RăspundețiȘtergerema bucur sa aud :) foarte bine faci..si eu am inceput de la 12 ani
RăspundețiȘtergereorice mancare vrei sa faci ,sa nu faci cu frica ...poti strica o data de doua ori dar fi sigura ca a treia oara o sa iasa ceva foarte bun si o sa fi mandra de tine