Etichete
aperitive
(18)
Biscuiti-Fursecuri
(5)
Ciorbe-Supe-Sosuri
(14)
Dulciuri-Deserturi
(21)
Gem-Dulceturi-Compoturi
(5)
Mucenici
(2)
Omlete-Sandwishuri
(1)
Pentru Iarna
(9)
Peste
(1)
Retete de Post
(16)
Retete pentru Regim
(4)
Salate
(11)
joi, septembrie 23, 2010
Tocanita de cartofi cu pui
INGREDIENTE
5 ciocanele de pui,1 kg cartofi,3 ardei grasi rosii sa fie,2 cepute potrivite,4-5 linguri de ulei,sare,piper,2 linguri de pasta de tomate,jumatate de legatura de marar
Se curata ceapa si ardeii.Se toaca marunt.Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pune ceapa si ardeiul gras.Se adauga ciocanelele si se lasa pana isi schimba putin culoarea ciocanelele.Cartofii se curata si se taie felii si se adauga in cratita.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc portivit.Daca mai este nevoie mai adaugati o cana de apa daca a scazut prea mult.Cand cartofii sunt fierti se adauga sare,piper si bulionul.Mararul se spala,toaca si se adauga dupa ce ati stins focul
Pofta buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu