duminică, octombrie 10, 2010

Pulpe si cartofi la cuptor

INGREDIENTE
avem nevoie de pulpe de pui sau pui,
cativa cartofi,
putin ulei,
sare,piper,
busuioc,cimbru,oregano,
o bucatica mica de costita sau ceva afumat


Spalam bine si curatam pulpele
Ungem o tava cu ulei si punem pulpele de pui.
Le condimentam cu sare si piper,cimbru,oregano
 sile dam la cuptor la foc mediu.
Curatam cartofii si ii spalam.
Ii taiem in 4 si ii puem intr-o alta tava unsa bine cu ulei.Adaugam sare,piper,cimbru,busuioc,oregano si ii amestecam bine cu mana.Adaugam o cana de apa si costita taiata fasiute si dam la cuptor sub pulpe,pt ca cartofi se fac mai greu decat pulpele.Le tinem pana se rumenesc si sunt gata.
Servim fierbinte cu salata de varza sau dupa preferinta


Pofta buna :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...