cativa cartofi,
putin ulei,
sare,piper,
busuioc,cimbru,oregano,
o bucatica mica de costita sau ceva afumat
Spalam bine si curatam pulpele
Ungem o tava cu ulei si punem pulpele de pui.
Le condimentam cu sare si piper,cimbru,oregano
sile dam la cuptor la foc mediu.
Curatam cartofii si ii spalam.
Ii taiem in 4 si ii puem intr-o alta tava unsa bine cu ulei.Adaugam sare,piper,cimbru,busuioc,oregano si ii amestecam bine cu mana.Adaugam o cana de apa si costita taiata fasiute si dam la cuptor sub pulpe,pt ca cartofi se fac mai greu decat pulpele.Le tinem pana se rumenesc si sunt gata.
Ii taiem in 4 si ii puem intr-o alta tava unsa bine cu ulei.Adaugam sare,piper,cimbru,busuioc,oregano si ii amestecam bine cu mana.Adaugam o cana de apa si costita taiata fasiute si dam la cuptor sub pulpe,pt ca cartofi se fac mai greu decat pulpele.Le tinem pana se rumenesc si sunt gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu