sâmbătă, octombrie 30, 2010

Fursecuri delicioase cu stafide si nuca

INGREDIENTE
100 gr stafide,
 cateva  nuci,
2 oua,
1 esenta de rom sau vanilie,
putina coaja rasa de lamaie,
100 gr zahar,
125 gr unt sau margarina,
130 gr faina,putin ulei pt uns tava
Stafidele le punem la inmuiat in apa calda.
Se pune untul intr-un castron cu zaharul si se freaca bine.Se adauga ouale si se freaca cu mixerul sau cu telul.Se adauga faina,coaja de lamaie,esenta de rom si se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se adauga
 stafidele stoarse de apa.Se unge tava cu putin ulei i se pune cu lingurita gramajoare din aluat dar nu prea mari.Se pune deasupra nuca si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc pe margini.Serviti cu ceai sau cu o cana de lapte rece.Sunt foarte bune si foarte usor de facut.
Din cantitatea astea va ies in jur de 19-20 de fursecuri potrivite









Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...