duminică, noiembrie 07, 2010

Pizza cu Porchetta

INGREDIENTE
pentru blat: 1 kg de faina,un cubulet de drojdie,o lingurita de sare,3-4 linguri de ulei,2 cani si jumatate de apa calduta
Se pune faina intr-un castron,se face o adancitura in ea,si se pune drojdia inmuiata in cele 2 cani si jumatate de apa,se adauga uleiul si sarea.Se framanta bine pana nu mai ramane faina in castron.Se lasa sa creasca 30-40 minute la loc calduros.
INGREDIENTE pentru umplutura
avem nevoie de carnita porchetta..pentru cei care nu stiu ce este porchetta ...va explic eu :)
este o rulada foarte mare de la italieni din carne de porc,pui si nu mai stiu ce fel,condimentata si foarteee buna :) care se foloseste la facut sandwichuri,pizza ,etc
mai avem nevoie de cascaval,ciuperci,ardei gras,ketchup,ceapa,busuioc,piper,putin usturoi
Se intinde din aluat o foaie nu prea groasa dar nici prea subtire,care se pune in tava unsa cu ulei...o ungem cu ketchup,adaugam cascaval dupa preferinta,punem carnita porchetta,ciuperci,ardei gras taiat fideluta,un catel de usturoi taiat feliute,presaram busuioc si putin piper si dam la cuptor la foc maricel la inceput si potrivit pe la jumate...o lasati sa se rumeneasca tot dupa preferinta :)
Serviti fierbinte  :)











Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...