marți, octombrie 26, 2010

Sprot cu salata de cartofi

INGREDIENTE
peste sprot , 1 kg de cartofi,o ceapa mare rosie,3-4 oua fierte,ulei,o lamaie,otet,faina si ulei pentru prajit pestele
Se curata in primul rand pestele de mate si se lasa la scurs.Punem cartofii cu tot cu coaja sa fiarba.Intre timp ne apucam sa prajim pestele,care il dam prin faina sau malai dupa preferinta si il prajim in ulei incins.Cand cartofii sunt fierti,ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.Tocam ceapa solzisori si o adaugam peste cartofi.Adaugam sare supa gust,zeama de la jumatate de lamaie,putin otet,ulei dupa gust,ouale taiate feliute si amestecam bine.Servim pestele cu zeama de lamaie stoarsa pe el si salata de cartofi

Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...