vineri, octombrie 21, 2011

Snitel umplut

 INGREDIENTE
pentru 3 portii
un piept de pui
3 feli de cascaval
3 feli de sunca de praga sau muschi file
2 oua
pesmet
putina faina
sare si piper
ulei pt prajit
Taiem pieptul de pui in 6 feli pe care le batem bine sa le subtiem.Pe tocator sau pe o farfurie punem o felie de pui,asezonam cu sare si piper ,peste care punem o felie de cascaval si o felie de sunca.Le presam bine sa se lipeasca puiul de sunca si de cascaval si le tavalim bine,bine prin faina,apoi prin ou batut cu un praf de sare si la urma prin pesmet.Procedam la fel cu toate,si cand sunt gata toate le prajim cate doua in tigaie cu ulei.ATENTIE!! nu intoarceti snitelele cu furculita sa le intepati pt ca va iesi cascavalul din el si nu e bine :) cel mai bine e sa folositi o paleta sau ceva sa le intoarceti fara sa le intepati .Le prajiti pe ambele parti.Serviti cu salata de varza sau salata verde cu castraveti sau oricare alta salata doriti.
FOARTE BUN!!!
Pofta buna
PS: nu se compara cu cele din comert congelate !!!! alea sunt oribile !!! cele mai bune sunt astea facute in casa,proaspete. mai ales pentru cei care au copilasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...