marți, mai 08, 2012

Frigarui reci

Pentru ca este cald, si multora nu le arde sa stea sa gateasca feluri de mancare ...am venit eu cu "reteta" de frigarui reci,gen aperitiv. Sunt bune reci,racoroase,usor de pregatit si au un aspect placut :)
Pentru chiftelute avem nevoie de:
500 gr carne tocata amestec
1 cartof mare crud
o ceapa mare
2-3 catei de usturoi
careva fire de marar
1 ou
sare si piper dupa gust
ulei pentru prajit
faina
mai avem nevoie de:
rosii chery
branza telemea de bivolita
bete pentru frigarui
un praf de cimbru
Amestecam carnea tocata cu oul,ceapa taiata marunt,cartoful dat pe razatoarea cu gauri mici si stors de zeama,usturoiul tocat marunt,sare si piper dupa gust si putin marar.Formam cumana umeda bilute de carne pe care le tavalim prin faina si le prajim in ulei.
Luam cate o chifteluta rece si o bagam pe bat de frigarui,cu branza si rosii.Peste branza presaram un praf de cimbru

Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...