Blatul de cacao reteta o gasiti AICI
8-10 oua
8-10 linguri faina
2 linguri cacao8-10 linguri zahar
1 pliculet praf de copt
esenta de rom
un praf de sare
Spuma de cioclata neagra
2 ciocolate amarui
250-300 ml frisca lichida
1 pliculet gelatina
Rupem in bucatele ciocolata si o punem intr-un castron cu 100 ml frisca lichida si o topim la microunde sau pe aragaz pe baie de aburi.Omogenizam bine ciocolata si cand este rece adaugam un pliculet de gelatina preparata si amestecam bine.Lasam sa se raceasca 10 minute,apoi separat batem 150-200 ml frisca lichida,bine ,bine.Ciocolata topita si racita o turnam putin cate putin peste frisca batuta si amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza toata.Dam la rece 10-15 min pana se mai ingroasa putin.
Procedam la fel si cu spuma de ciocolata alba.
Blatul racit,il taiem in 3 felii,pe care le insiropam si umplem cu cele doua creme.Dam la rece pana se incheaga bine.Apoi ornam cu pasta Marshmallow dupa bunul plac :) si imaginatie
Spuma de ciocolata alba
2 ciocolate albe250-300 ml frisca lichida
1 pliculet gelatina
apa
esenta de rom
zahar
o lingurita de nes
Decor
Pasta Marshmallow Reteta o gasiti AICI
Ce frumos..cred ca au fost foarte incantati cei mici!
RăspundețiȘtergereMultumesc :)daaa le-a placut foarte mult :)
RăspundețiȘtergere