luni, mai 17, 2010

Pizza cu pui afumat

Ingrediente
Blat:
500g faina
un cubulet de drojdie
un praf de sare
o cana de apa calduta
5 linguri ulei
o lingurita zahar
Umplutura:
 piept de pui afumat,sau poate fi pulpa
o rosie mica
cascaval
ciuperci de preferat proaspete,eu am avut din conserva
cateva fasii de ardei gras
Sos:
cateva linguri de pasta de tomate
2-3 linguri ulei de masline
sare
2 lingurite zahar
piper
busuioc
Punem faina intr-un castron.Dizolvam drojdia in apa calda.Adaugam peste faina drojdia,zaharul,uleiul,sare si amestecam bine cu lingura apoi cu mana o framantam bine si o lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
Intre timp taiem  pieptul de pui si rosia felii,cascavalul il dam pe razatoare,ciupercile le scurgem bine de zeama.Intindem aluat pe masa de lucru tapetata cu faina. Punem in tava unsa cu ulei.Deasupra  ungem cu sos,adaugam cascaval,pieptul de pui, ciuperci,ardei gras si feliile de rosii deasupra.Dam la cuptor la foc maricel pana se rumeneste si este coapta
 Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...