luni, iunie 14, 2010

Escalop de pui













INGREDIENTE

1 cutie de ciuperci intregi sau proaspete
200 gr de kaizer
2 pulpe de pui mari sau un piept de pui
un borcan de smantana mare si grasa
cateva fire de marar
4-5 fire de usturoi verde sau 3 catei
piper,sare dupa gust
putin ulei
2 linguri de faina
MDP
Se pune carnea de pui taiata bucatele intr-o cratita cu putin ulei pe foc.Dupa ce s-a inabusit putin se adauga kaizerul,se mai lasa putin si se adauga ciupercile si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba bine toate.Cand sunt aproape gata se adauga usturoiul taiat marunt,sare,piper dupa gust.Separat intr-un castron se pune toata smantana si cele 2 linguri de faina si se amesteca bine cu un tel pana devine omogena.Dupa ce mancarica a mai scazut putin se da de pe foc si se pune toata smantana si se amesteca bine.Se mai pune 5 minute pe foc sa fiarba faina.
Se serveste calda cu o salata de varza acra sau dulce sau merge foarte bine cu muraturi :D
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...