sâmbătă, ianuarie 22, 2011

Papanasi prajiti

INGREDIENTE
1 kg branza de vaci
2 oua
2 linguri cu varf de faina
o lingura coaja rasa de lamaie
o esenta de rom sau vanilie
o ceasca de zahar
smantana
dulceata de visine (de preferat )
nutella
ulei pt prajit
faina pt modelat  
un castronel cu apa sa ne udam mainile

Se pune branza intr-un castron.Se adauga ouale,zaharul,esenta,coaja de lamaie,faina si se amesteca bine cu o furculita.se pregateste o tava cu faina,un castronel cu apa si tigaia pe foc cu ulei.Se umezesc mainile cu apa si luam din branza pe care o modelam ca un covrig cu gaura in mijloc, sau se poate face ca o gogoasa...aveti o poza cu un papanas fara gaura...dupa ce modelam 3-4 bucati, ii punem in tigaia cu ulei incins la prajit.Se prajesc pe ambele parti bine.Se servesc cu smantana si dulceata deasupra sau cu smantana si nutella
...exista mai multe combinatii...dar eu va recomand sa ii serviti cu smantana si dulceata de visine :) cea mai buna varianta













Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...