sâmbătă, ianuarie 22, 2011

Ciorba de perisoare

INGREDIENTE
carne tocata-eu am luat o bucatica de vaca si o bucatica de porc si le-am tocat 
1 morcov
o bucatica telina
o ceapa
2 cartofi
dovlecei
un ardei gras
leustean
2 oua
putin orez
2 linguri de pasta de tomate sau suc de rosii
sare
piper
delikat de legume
jumatate de litru de bors sau zama de varza




In primul rand punem oala cu apa pe foc.Intre timp curatam si spalam legumele,pe care le vom da pe razatoare si le vom toca.Punem in oala morcovul,telina date pe razatoare,o ceapa tocata marunt,ardei gras si cartofi.Cat fierb legumele pregatim carnea.O tocam,adaugam sare,piper,verdeata,putin orez,un ou si le amestecam bine.Facem perisoarele cu mana uda pe care le punem in ciorba toate odata.Lasam sa fiarba la foc mediu.Cand sunt aproape fierte adaugam
dovlecei,sare,piper,delikat,bors,bulion si cand au fiert , stingem focul, adaugam leustean si un ou batut si gata ciorbita :)






2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...