joi, iunie 30, 2011

Drob cu organe de porc si carne tocata


INGREDIENTE
500-600 gr organe de porc(ficat,inima,rinichi)
500 gr carne tocata de porc
1 legatura marar
2-3 legaturi ceapa verde
2 legaturi usturoi verde
5 -6 oua
sare
piper
cimbru
hartie de copt
Se spala bine organele si se pun la fiert.Cand sunt fierte ,se toaca marunt cu cutitul si se pun in castron.Ceapa,usturoiul se toaca si ele cu cutitul si se adauga peste organe,se adauga si carnea tocata,sare,piper,cimbru,ouale si se amesteca bine .Se pune compozitia in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt sau daca nu aveti hartie,ungeti tava cu ulei si tapetati cu faina.Da-ti la cuptor pana este gata












Pofta buna

2 comentarii:

  1. Foarte bun acest drob..asa cu multa verdeata ne place si noua!!pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noua la fel :) e foarte bun!! pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...