miercuri, iunie 06, 2012

Chiftelute de pui cu sos

Foarte bune pentru copiii nostri si nu la fel de grele ca cele cu carne tocata de porc
INGREDIENTE
un piept de pui maricel
1 ou
2 cepe
un cartof
o legstura marar
3-4 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
faina
ulei pentru prajit
3 linguri pasta de tomate
Tocam pieptul de pui prin masina de tocat sau robot.O ceapa o tocam marunt si o punem peste carne.Un cartof il dam pe razatoarea cu gauri mici,il stoarcem si il punem peste carne,adaugam oul,sare,piper,jumatate de legatura de marar tocat marunt,usturoiul tocat si amestecam bine.
Cu mana umeda formam chiftelte maricele si le prajim in ulei inchins pe ambele parti.
Separat intr-o craticioara punem putin ulei si o ceapa tocata marunt.Calim putin apoi adaugam pasta de tomate,sare si piper dupa gust si 2 cani de apa.Cand da in clocot adaugam chiftelutele prajite si lasam sa fiarba la foc mediu pana de ingroasa sosul.La sfarsit adaugam cealalta jumatate de legatura de marar tocat.

Pofta buna :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...