vineri, decembrie 30, 2011

Sarmale

INGREDIENTE
1 kg carne tocata de porc,
1 kg carne tocata de vita,
2 verze murate,
o cana de orez
,4 cepe
o legatura de marar
sare,piper,cimbru,
foi de dafin,
cateva boabe de piper,
3-4 linguri de pasta de tomate,
cateva feli de slaninuta afumata sau kaizer

Punem carnea toata intr-uncastron si o amestecam bine pe cea de porc cu vita,apoi adaugam orezul spalat bine,ceapa tocata marunt,mararul tocat marunt si el,sare,piper si cimbru dupa gust si amestecam bine sa sa amestece toate ingredientele cu carnea.Impaturim sarmalele in varza.Punem un strat de varza tocata pe fundul cratitei,apoi asezam sarmalele.Intre sarmale pune feliute de slaninuta.Deasupra punem iar un rand de varza tocata,boabe de piper,foi de dafin si apa.Le fierbem o ora si jumatate pe aragaz la foc mic,apoi inca o ora la cuptor sau chair o ora jumate...depinde de varza cat de moale e.
Servim cu ardei iute :)




Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...