duminică, decembrie 11, 2011

Pernute de cartofi cu branza si cascaval

INGREDIENTE
10 cartofiori mici ,2 oua ,100 gr cascaval,100 gr branza,2 linguri faina,2 linguri unt sau margarina,sare,piper dupa gust,pesmet maxim o cana
Fierbem cartofii in coaja.Dupa ce au fiert ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gauri mici.Branza si cascavalul le dam si pe ele pe razatoare si le adaugam peste cartofi.Adaugam 2 oua ,sare si piper si amestecam bine.Dupa ce am amestecat,adaugam faina si unt la temperatura camerei si amestecam din nou.Cu mainile umezite facem bilute din acest aluat si le dam prin pesmet.Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt dar se poate si fara,si le dam la cuptor la foc mare pana se rumenesc bine.Se pot foarte bine si usor praji in baie de ulei ...dar cred ca sunt mai sanatoase la cuptor :) mai ales pentru puii nostri









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...