Etichete
aperitive
(18)
Biscuiti-Fursecuri
(5)
Ciorbe-Supe-Sosuri
(14)
Dulciuri-Deserturi
(21)
Gem-Dulceturi-Compoturi
(5)
Mucenici
(2)
Omlete-Sandwishuri
(1)
Pentru Iarna
(9)
Peste
(1)
Retete de Post
(16)
Retete pentru Regim
(4)
Salate
(11)
vineri, martie 20, 2015
Pizza cu de toate si blat subtire
INGREDIENTE
Blat:
1 kg faina
2 cani apa calda
un cub de drojdie
3-4 linguri ulei
2 linguri zahar
o lingurita sare
Eu cand fac pizza fac mai multa ,daca vreti mai putina atunci faceti din 500 gr faina si o cana de apa
Punem faina intr-un castron,adaugam apa calda amestecata cu drojdia,punem zaharul,uleiul si sarea si amestecam bine.Adaca mai trebuie apa mai adaugati.Framantati bine si lasati la crescut.
Umplutura:
sunca
kaizer
porumb
felii de rosii
ceapa
ciuperci
ardei gras
busuioc
cascaval
Sos:
4-5 linguri pasta de tomate
o lingura zahar
un praf de sare
piper
putin ulei de masline
busuioc
jumatate de ceasca de apa
Amestecam toate ingredientele si obtinem un sos foarte bun
Intindem o foaie,ungem cu sos,adaugam cascaval si restul ingredientelor si dam la cuptor pana se rumeneste si este gata.
Pofta buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu