vineri, martie 20, 2015

Pizza cu de toate si blat subtire


INGREDIENTE
Blat:
1 kg faina
2 cani apa calda
un cub de drojdie
3-4 linguri ulei
2 linguri zahar
o lingurita sare

Eu cand fac pizza fac mai multa ,daca vreti mai putina atunci faceti din 500 gr faina si o cana de apa
Punem faina intr-un castron,adaugam apa calda amestecata cu drojdia,punem zaharul,uleiul si sarea si amestecam bine.Adaca mai trebuie apa mai adaugati.Framantati bine si lasati la crescut.
Umplutura:
sunca
kaizer
porumb
felii de rosii
ceapa
ciuperci
ardei gras
busuioc
cascaval
Sos:
4-5 linguri pasta de tomate
o lingura zahar
un praf de sare
piper
putin ulei de masline
busuioc
jumatate de ceasca de apa
Amestecam toate ingredientele si obtinem un sos foarte bun
 Intindem o foaie,ungem cu sos,adaugam cascaval si restul ingredientelor si dam la cuptor pana se rumeneste si este gata.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...