marți, aprilie 17, 2012

Pasca Fara Aluat


O pasca de nota 10 ...trebuie incercata de cei care nu au incercat pana acum aceasta reteta :)
Este putin zemoasa,nu foarte dulce,racoroasa si delicioasa :)

INGREDIENTE


1 kg branza dulce de vaci
6 oua
15 linguri zahar
1 pachet de unt 200 gr
5 linguri faina
2 pliculete praf de copt
o lingurita sare
2 linguri coaja rasa de lamaie
o esenta vanilie
o esenta rom
100-150 gr stafide
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei,ca sa il putem mixa bine cu zaharul.Dupa ce devine cremos,adaugam galbenusurile si mixam.Urmeaza branza,faina,praful de copt,esentele si coaja de lamaie si mixam bine,bine pana devine cremos si omogen.Batem spuma tare albusurile cu o lingurita mica de sare si le incorporam cu o lingura in compozitie( nu mixam)
 Tapetam o tava de 27 cm cu hartie de copt si turnam compozitia.
Dam la cuptor incalzit dinainte) la foc mediu,pana se rumeneste frumos
Lasati sa se raceasca in tava ,apoi o puteti scoate.
























2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...