Ingrediente
1 kg carne tocata amestec
10-12 ardei
2 cepe mari
marar si patrunjel
1 ceasca de orez
sare,piper
3-4 linguri bulion
cimbru
cine doreste poate umple rosii si dovlecei
Ardeii se scobesc si se spala. Carnea se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt,orezul spalat,mararul tocat si el,se pune piper dupa gust si sare.Umplem ardeii si ii aseazam in cratita.Punem apa si ii fierbem.La sfarsit se pune bulion si se da 15-20 minute la cuptor la foc mare.Se servesc cu iaurt sau smantana dupa preferinta.
Varianta a doua pentru cine prefera carnea din interior sa fie mai moale ,atunci caliti ceapa in putin ulei,adaugati orezul spalat,mai caliti putin si adaugati o cana mare de apa si lasati sa fiarba pana scade toata apa.Lasam sa se raceasca si adaugam peste carne cu restul ingredientelor.
Pofta buna :)
1 kg carne tocata amestec
10-12 ardei
2 cepe mari
marar si patrunjel
1 ceasca de orez
sare,piper
3-4 linguri bulion
cimbru
cine doreste poate umple rosii si dovlecei
Ardeii se scobesc si se spala. Carnea se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt,orezul spalat,mararul tocat si el,se pune piper dupa gust si sare.Umplem ardeii si ii aseazam in cratita.Punem apa si ii fierbem.La sfarsit se pune bulion si se da 15-20 minute la cuptor la foc mare.Se servesc cu iaurt sau smantana dupa preferinta.
Varianta a doua pentru cine prefera carnea din interior sa fie mai moale ,atunci caliti ceapa in putin ulei,adaugati orezul spalat,mai caliti putin si adaugati o cana mare de apa si lasati sa fiarba pana scade toata apa.Lasam sa se raceasca si adaugam peste carne cu restul ingredientelor.
Pofta buna :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu