INGREDIENTE
1 kg fasole verde pastai congelata,proaspata sau conservata
1 piept de pui
6 catei de usturoi
3-4 linguri bulion sau rosii in bulion
2 cepe
putin ulei
1 legatura marar
sare si piper dupa gust
cimbru
1 kg fasole verde pastai congelata,proaspata sau conservata
1 piept de pui
6 catei de usturoi
3-4 linguri bulion sau rosii in bulion
2 cepe
putin ulei
1 legatura marar
sare si piper dupa gust
cimbru
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei,apoi se adauga fasolea si apa cat sa o acopere si se lasa sa fiarba.Pieptul de pui se taie bucatele si se prajeste in putin ulei,apoi se adauga peste fasole.Se adauga sare,piper si cimbru dupa gust,iar cand fasolea este aproape gata adaugam bulion sau rosii,usturoi taiat feliute si mararul tocat.
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu