INGREDIENTE
2 cesti de orez
4 cesti apa
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
o bucata de telina
2 cubulete maggi de pui sau delikat
putin marar
sare,piper
putin ulei
aripioare de pui
Mod de preparare
Morcovul si telina se curata si se da pe razatoare.Ceapa se toaca marunt.Ardeiul se toaca si se pune in cratita pe foc impreuna cu ceapa,morcovul si telina si putin ulei.Cand sunt putin calite se pune orezul, se caleste si el putin,apoi se adauaga 4 cesti de apa,delikat,sare si piper si se lasa sa fiarba.Cat fierbe orezul, pregatim aripioarele:Se unge cu ulei o tava de cuptor,se pun aripioarele,se sareaza si pipereaza si se da la cuptor pana se rumenesc.Cand orezul este fiert se adauga putin marar tocat .
Pofta buna!
2 cesti de orez
4 cesti apa
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
o bucata de telina
2 cubulete maggi de pui sau delikat
putin marar
sare,piper
putin ulei
aripioare de pui
Morcovul si telina se curata si se da pe razatoare.Ceapa se toaca marunt.Ardeiul se toaca si se pune in cratita pe foc impreuna cu ceapa,morcovul si telina si putin ulei.Cand sunt putin calite se pune orezul, se caleste si el putin,apoi se adauaga 4 cesti de apa,delikat,sare si piper si se lasa sa fiarba.Cat fierbe orezul, pregatim aripioarele:Se unge cu ulei o tava de cuptor,se pun aripioarele,se sareaza si pipereaza si se da la cuptor pana se rumenesc.Cand orezul este fiert se adauga putin marar tocat .
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu