marți, martie 13, 2012

Pasta Marshmallow

Sunt multe feluri de a imbraca si de a orna un tort.
Eu am incercat si cu frisca,si cu pasta de zahar si cu pasta marshmallow si concluzia este ca ,cu toate este usor si toate sunt bune.Trebuie doar sa ai putina indemanare si vointa :)
Sincer cred ca cea mai buna este pasta marshmallow
Unde gasiti bomboane marshmallow???? Peste tot!
In Kaufland-Carrefour.etc
INGREDIENTE
o punga marshmallow de 250-300 gr
4-5 linguri de apa
1 kg zahar pudra
o ceacsa de ulei sau unt topit
Punem bomboanele marshmallow intr-un castron,punem 4-5 linguri de apa peste ele si le bagam 2 minute la microunde sau pe baie de aburi.
Dupa 2 minute,scoatem castronul si amestecam foarte bine cu o lingura pana se omogenizeaza.
Adaugam zahar putin cate putin si amestecam pana devine mai tare si greu de amestecat.Apoi o raspurnam pe masa unsa cu ulei si framantam pana devine un aluat tare care nu se mai lipeste.Adaugati mereu ulei.
Daca vreti sa il colorati,atunci puteti adauga colorant cand este moale.
Ungeti bine masa cu ulei si intindeti o foaie mare.




Cantitatea asta va ajunge pentru un tort mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...