miercuri, martie 14, 2012

Tort Fluture

INGREDIENTE

Blat . reteta o gasiti  AICI
Blatul este facut din 7 oua
Crema Diplomat o gasiti AICI
Pasta Marshmallow o gasiti AICI
Mai aveti nevoie de siropul de la ananas pentru insiropat blatul
                                  





Acum cand blatul este rece,il taiem in forma din poza

Apoi taiem fiecare bucata in doua

                                                     Umplem toate partile cu crema
                                                                Punem capacul
                                                
                                  Eu am bagat cateva minute la congelator sa se intareasca putin crema
                                                      si sa fie mai usor de manevrat
                                                 Imbracam cu crema fiecare parte

                                            
       Apoi imbracam fiecare parte in pasta marshmallow si le asezam pe platou in forma dorita.
Decupam tot felul de modele si lipim pe fluture.Aici lasam imaginatia sa mearga :)
Tortul l-am facut pentru o fetita Lorena care implineste 8 ani La Multi Ani!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...