2 verze murate mici
2 linguri untura
o lingurita piper
o lingurita cimbru2-3 linguri pasta de tomate
Pulpe de pui
o lingurita pregano
o lingurita busuioc
sare
piper
careva linguri ulei de masline
Tocam varza murata si o punem pe fon in cratita cu 2 linguri de untura de porc( va da un gust foarte bun verzei). Calim bine varza,apoi adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba sa se inmoaie putin varza.Adauagam piper si cimbru dupa gust si o foaie de dafin.
Pulpele le taiem pe jumate si le punem in tava.Peste ele adaugam ulei de masline,sare,piper,busuioc si oregano.Amestecam cu mana si bagam tava in cuptor.Le rumenim frumos.
Cand varza este facuta,adaugam pasta de tomate.Servim cu mamaliguta su pulpa de pui
Pofta buna :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu