marți, februarie 21, 2012

Tocanita de pui cu ciuperci

INGREDIENTE
2 piepti de pui
2 ardei grasi rosii
3 cepe mari
500-600 gr ciuperci proaspete
un pahar smantana grasa de la Danone
putin ulei
sare
piper
o lingurita cimbru
o lingurita busuioc
2 catei de usturoi
putin marar sau partunjel tocat

Asa..acum trecem la treaba :)
Pieptul de pui il taiem fasiute lungi.Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julien ..le vedeti in poze.Nu le tocati  marunt!!
Acum,punem putin ulei in cratita,adaugam ceapa,calim putin,apoi puiul,pe urma ardeiul si ciupercile..Nu adaugam apa pt ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legulmele si puiul.La sfarsit adaugam sare,piper,cimbru,busuioc dupa gust toate.2 catei de usturoi tocati marunt si smatana.Amestecam bine toate si oprim focul.Adaugam marar sau patrunjel.
Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine :)


Va garantez ca e o tocanita foarte buna :)
Pofta buna

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...