joi, iulie 30, 2009

Ciorba de vacuta



 Ingrediente
oase de vita,rasol sau ce aveti voi
1 morcov
o bucata de telina
1 ardei gras
o ceapa mare
3-4 cartofi
bors proaspat sau bors magic
2 cubulete delikat de vita
sare
piper
2 linguri zarzavat pentru ciorba cine are,sau 2 rosii taiate cubulete
o legatura leustean
optional taietei ,fidea,etc

Eu spal putin oasele,carnea,apoi le pun pe foc si dupa ce au dat in clocot,arunc apa ,spal din nou si apoi pun la fiert.Cand sunt fierte oasele,adaugam ceapa,ardeiul gras,telina,morcovul tocate si/sau rase pe razatoare,cartofiori taiati bucatele si lasam sa fiarba bine. Spre sfarsit adaugam 2-3 linguri de zarzavat de ciorba daca aveti eu am si e foarte bun ca are legume si veredeata multa :) , daca nu aveti ar fi bun sa adaugati niste rosii taiate cubulete. La sfarsit adaugam bors dupa gust,sare,piper,cubulete de delikat cu gust de vita sau doar delikat de legume,taietei si leustean
Se serveste cu o lingurita de smantana si ardei iute :))


Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...