Ingrediente
4 oua,8 linguri ulei,300 g zahar,350 g faina,1 pliculet praf de copt,150 ml lapte,zahar vanilat,1esenta de vanilie,1 esenta de rom,4 piersici
Mod de preparare
Ouale se bat intregi cu mixerul cu zaharul,zaharul vanilat,vanilia si romul.Se adauga treptat uleiul,faina amestecata cu praful de copt(o sa se intareasca compozitia dar va reveni cand punem laptele), si laptele si se amesteca bine.Se unge o tava putin mai mica ca cea de cuptor cu ulei sau cu unt si se tapeteaza cu faina,se torna compozitia in tava si deasupra se pun felii de piersici.Se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste putin deasupra.Aceasta prajitura se poate face cu orice fel de fructe.
4 oua,8 linguri ulei,300 g zahar,350 g faina,1 pliculet praf de copt,150 ml lapte,zahar vanilat,1esenta de vanilie,1 esenta de rom,4 piersici
Mod de preparare
Ouale se bat intregi cu mixerul cu zaharul,zaharul vanilat,vanilia si romul.Se adauga treptat uleiul,faina amestecata cu praful de copt(o sa se intareasca compozitia dar va reveni cand punem laptele), si laptele si se amesteca bine.Se unge o tava putin mai mica ca cea de cuptor cu ulei sau cu unt si se tapeteaza cu faina,se torna compozitia in tava si deasupra se pun felii de piersici.Se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste putin deasupra.Aceasta prajitura se poate face cu orice fel de fructe.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu