miercuri, iulie 15, 2009

Mamaliguta taraneasca




Ingrediente


500g malai grisat,3 oua,o bucata de branza(500g) telemea de vaca sau dupa preferinta dar sa fie sarata,2 carnaciori proaspeti sau afumati,o bucatica de slaninuta cca 300g,putin ulei pt prajit slaninuta si carnatii


MDP


Se face o mamaliguta nu prea tare.Carnaciorii de taie rondele subtiri,slaninuta se taie si ea in fasii subtirele si se prajesc putin in tigaie in putin ulei.Ouale se fierb,se curata si se taie rondele.Branza se da pe razatoare sau se sfarama cu furculita.Pe un platou se pune jumatate din mamaliga,se presara carnaciorii si slaninuta si putin din uleiul de la prajala,se presata branza,rondelel de oua si se pune restul de mamalina.Se intinde bine pe toata suprafata platoului si se serveste caldacu putina smantana deasupra cine doreste


pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...