2 capatani de usturoi
ulei,o lingurita de sare,
500ml iaurt sau smantana
ulei,o lingurita de sare,
500ml iaurt sau smantana
MDP
Se curata usturoiul,se piseaza,se pune intr-un castron,se adauga o lingurita de sare si se freaca cu o lingura de lemn cu ulei pus putin cate putin ca la maioneza pana se formeaza o pasta iaurtul sau smantana si amestecati bine.Se serveste cu cartofi prajiti,cu fripturi,peste,gratare etc.E super bun!!
Puteti sa mai incercati avrianta cu castravete ras pe razatoarea mica,stors putin de zeama si marar tocat marunt,amestecate cu ce ati facut mai in sus
Pur si simplu DELICIOS
Puteti sa mai incercati avrianta cu castravete ras pe razatoarea mica,stors putin de zeama si marar tocat marunt,amestecate cu ce ati facut mai in sus
Pur si simplu DELICIOS
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu