duminică, iulie 19, 2009

Penne cu legume si pui



Ingrediente
1 punga de paste Penne
2 morcovi
2 ardei grasi
1 pipet de pui
o capatana de usturoi nu foarte mare
sare,piper
putin ulei
busuioc

Se fierb pastele.
Pieptul de pui de taie fasii cat un deget de lungi si groase.

Morcovul si ardeiul gras se taie feliute- fasii,iar usturoiul se toaca marunt.Se pune vre-o 5-6 linguri de ulei intr-o tigaie,se adauga pieptul de pui,morcovul si ardeiul gras si se calesc pana se inmoaie putin morcovul.Cand este gata se adauga usturoi,sare,piper,busuioc tocat marunt si 2 cani de apa.Se da in cateva clocote,sa mai scada putin din zeama si apoi se toarna peste pastele fierte,scurse si date intr-un jet de apa rece.Se amesteca bine si se servesc calde cu parmezan ras sau fara :)

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...