vineri, august 28, 2009

Dovlecel si Rosie umplute cu carne de Pui

Ingrediente
Jumatate de piept de pui,o ceapa mica,2 linguri de orez,putin patrunjel tocat marunt,un praf de sare,foarte putin piper,1-2 dovlecei mici,2 rosii mici,2 linguri de bulion

Jumatatea de pipet de pui o curatam de piele,o spalam si o dam prin masina de tocat sau blender.O punem intr-un castronel,adaugam ceapa tocata marunt,orezul spalat bine,patrunjel,sare,piper si amestecam bine.Dovlecelul il taiem sa fie cam cat palma,il curatam de coaja,il spalam si il scobim de miez.Rosile la fel le spalam si le scobim.Umplem legumele cu carnita de pui,le punem intr-o craticioara,puem apa pana la nivelul lor si le puem la fiert.Cand sunt fierte adaugam bulionul si un praf de sare in sos si mai lasam pana mai scade din sos sau le dam la cuptor.Le servim bebeilor cu iaurt sau smantanica.Sunt foarte bune pt bebei si tot odata sunt usoare si fara grasime.Eu ii dau fetitei mele de la 1 an

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...