joi, august 20, 2009

Mancarica de dovlecei

Ingrediente

2 ardei grasi,2 cepe,4-5 rosii mari,2 dovlecei mari,3-4 catei de usturoi,patrunjel tocat,piper,sare,cimbru

Se toaca cepa si adreii grasi marunt,se pun intr-o craticioara cu putin ulei si le calim putin.Cand sunt putin calite se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete nu prea mici.Le calim putin si adaugam dovleceii curarati de coaja si de seminte daca au si taiati feliute cat un deget mic sau cuburi.Punem apa pana la nivelul lor si lasam sa fiarba bine.La sfarsit adaugam sare,piper,cimbru, patrunjel tocat,si usturoi.Pofta buna
PS: pt cei care nu au incercat pana acum mancarica de dovlecei le sugerez sa incerce ca este foarte buna.Daca va place mancarea de fasole verde sau mancare de conopida atunci sigur va v-a placea si mancarica de dovlecei ca sunt foarte asemanatoare la gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...