Ingrediente
o jumatate de ceapa,o jumatate de ardei gras,1 morcov,1 cartofior mic,1 ou,putin gris,putin patrunjel,un praf de delikat de pui sau legume,un praf de sare daca mai este nevoie
MDP
Puneti la fiert intr-o craticioara,ceapa curatata intreaga,morcovul paiat in patru pe lung,cartoful taiat cubulete,jumatatea de ardei gras intreaga si apa.Lasati sa fiarba.Cand sunt pe jumatate fierte adaugati galustile cu o lingurita inmuiata in supa si nu uitati ca sa iasa galustele lasati focul incet si puneti putina apa rece in supa ca sa nu mai clocoteasca.Pt ca daca clocoteste se vor sfarma galustele.
Galuste de gris
Puneti un ou intr-un castron,bateti-l bine cu telul sau furculita,adaugati o picatura de ulei si in ploaie gris putin care putin pana obtinem o pasta nu tare,sa curga putin din lingura.Lasati sa fiarba galustele la foc mic.Cand sunt fierte toate agaugam un praf de sare,jumatate de cubulet de pui sau legume,si patrunjel tocat.Bebeul va adora aceasta supita pt ca fetita mea mofturoasa o mananca inca de la 5 luni :) Incercati sa combinati legumele intre ele.Cu piept de pui sau pulpa de pui
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu