1 borcan de spanac
2 cepe
2 linguri de bulion
3 catei de usturoi
sare,piper
oua ochiuri
2 cepe
2 linguri de bulion
3 catei de usturoi
sare,piper
oua ochiuri
Scurgeti spanacul
Tocati ceapa marunt,caliti-o in putin ulei,adaugati spanacul si lasati sa se caleasca putin impreuna.Apoi adaugati bulionul ,sare si piper dupa gust.Tocati felii usturoiul si il adaugati inainte sa opriti focul..Serviti spanacul cu oua prajite ochiuri.
Pofta buna
Tocati ceapa marunt,caliti-o in putin ulei,adaugati spanacul si lasati sa se caleasca putin impreuna.Apoi adaugati bulionul ,sare si piper dupa gust.Tocati felii usturoiul si il adaugati inainte sa opriti focul..Serviti spanacul cu oua prajite ochiuri.
Pofta buna
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere