Ingrediente
100 g zahar
4 galbenusuri
o lingurita coaja de lamaie si portocala
1 pliculet praf de copt
faina cat cuprinde ca sa iasa o coca destul de tare
Umplutura:
150-200 g nuci macinate sau zdrobite
100 gr zahar
un borcan de gem, orice gem sau dulceata
eu personal cred ca am incercat toate gemurile posibile
si toate au fost bune
Se intinde coca cu mana intr-o tava mare de cuptor,unsa. Peste aluat se intinde un strat de gem si apoi crema preparata din 4 albusuri batute spuma tare cu 100 g zahar.Se adauga nucile macinate si se amesteca usor. Prajitura Figaro se baga la cuptor si se coace la foc potrivit pana se rumeneste coca pe margini iar bezeaua este maro
E foarte buna :)
Aluatul:
200-250 g unt sau margarina pentru prajituri100 g zahar
4 galbenusuri
o lingurita coaja de lamaie si portocala
1 pliculet praf de copt
faina cat cuprinde ca sa iasa o coca destul de tare
Umplutura:
150-200 g nuci macinate sau zdrobite
100 gr zahar
un borcan de gem, orice gem sau dulceata
eu personal cred ca am incercat toate gemurile posibile
si toate au fost bune
Se freaca untul cu zahar pana devine cremos,spumos.Se adauga galbenusurile,coaja de lamaie, praful de copt si faina cat cuprinde ca sa iasa o coca destul de tare si sa nu se mai lipeasca de maini.
Se intinde coca cu mana intr-o tava mare de cuptor,unsa. Peste aluat se intinde un strat de gem si apoi crema preparata din 4 albusuri batute spuma tare cu 100 g zahar.Se adauga nucile macinate si se amesteca usor. Prajitura Figaro se baga la cuptor si se coace la foc potrivit pana se rumeneste coca pe margini iar bezeaua este maro
E foarte buna :)
ooooooo bun trebuie incercat
RăspundețiȘtergereooooo bun trebuie incercat
RăspundețiȘtergeregustoasa...
RăspundețiȘtergere